burn out en overspannen

Paranormaal Genezer Jyo kan u bijstaan

Wie zijn we

Burn Out of Overspannen

Burnout of overspannen is ziektebeeld waarbij het voor een Paranormaal Genezer een kunst is om bij de diepe onderliggende oorzaak uit te komen. Het paranormale is daarbij een handig hulpmiddel: niets meer en niets minder. Patienten hebben in het reguliere medische circuit vaak al een aantal stappen doorlopen en zoeken een alternatieve vorm van genezen. Paranormale Genezer Jyo te Haarlem biedt die mogelijkheid. De meeste patienten herinneren zich niets of nauwelijks nog iets van de zwangerschap en eerste 7 levensjaren. Traumatische ervaringen uit deze levensfase geven wel langdurige en zware levenspatronen. Ook de vermoeidheid heeft een oorzaak van intens zielsverdriet. Zodra dat wordt omarmd lost de burn out op.

burn out haarlem omstreken

Burn Out of Overspannen en Therapie

In de meeste gevallen heeft een patient al een traject doorlopen en is de diagnose van Burn Out of Overspannen al gesteld. Deze diagnose van de huisarts of specialist is vereist voordat er een intakegesprek kan plaatsvinden. Het is een ziektebeeld wat door de stress in de samenleving steeds vaker voorkomt.

Burn Out

In het Nederlands kan Burn Out ook als opgebrand worden vertaald. Immers lijkt er geen energie meer te zijn. Overspannen is hier dus een gevolg van en niet de juiste vertaling. Toch is er in feite het tegenovergestelde aan de hand. Er is een overvloed aan energie voor het mentale denken, waardoor de patient in het verleden blijft hangen of continue angsten voor het verlies van alles in het heden naar de toekomst projecteerd. Beiden functies van het mentaal denken halen de patient uit het heden. De brandstof van het mentale denken is zielsverdriet. Een zeer verdichte energie - als een zwart gat in de ruimte - welke alle energie opzuigd uit het vitale auralichaam, waardoor burn out patienten zo moe zijn. De grote hoeveelheid energie in het zwarte gat zorgt er voor dat het mentale denken overactief is. "Als dit dan dat" scenario analyses.

Naar de grootste zielspijn toegaan vergt een frisse blik op de situatie. Burn out patienten geven vaak stress factoren de schuld, terwijl hieronder altijd eigenwaarde lessen liggen, welke vanaf de kindertijd meestal zijn genegeerd.

De afgelopen jaren is er in mijn praktijk een tendens waar te nemen door steeds meer patienten te helpen met het herinneren van jeugtrauma's die ze heel ver weg hebben gestopt, welke hun leven in het nu volledig beheersen. Dit kan zelfs teruggaan tot traumatische ervaringen tijdens de zwangerschap. Zie voor de combinatie van paranormale therapie met coaching de website 2thepointcoach.com. In deze vorm is het nodig eerst levenspatronen te herkennen waartoe naast behandelingen ook gesprekken benodigd zijn om emotionele lading en allergische reacties op de buitenwereld te inventariseren.

Burn Out of Overspannen oorzaken

Burn out patienten hebben onverwerkt zielsverdriet. Dit kan zijn:

 1. een trauma uit de jeugd
 2. een lange emotioneel vervelende conditionering uit de jeugd
 3. een niet logische kinderlijke beslissing uit de jeugd om een trauma niet te hoeven voelen

Een trauma uit de jeugd heeft altijd met 1 emotioneel zware gebeurtenis te maken.

Een lange emotioneel vervelende conditionering uit de jeugd dient gezien te worden dat een kind vele jaren in een situatie zit waar het zelf niet uit kan en ook zelf niets aan kan doen. Het brengt een kind in een onmacht sistuatie welke voor de eigenwaarde meestal niet positief uitwerkt.

Een niet kinderlijke beslissing welke niet logisch is, zorgt later in het leven vaak voor het aantrekken van levensgebeurtenissen welke rationeel nog steeds niet zijn te begrijpen.

Zelf herrinner je de zwangerschap fase niet en de meeste mensen weten ook niets van hun eerste 7 levensjaren. Dit betekent dat de reguliere therapieren of psychologische gesprekken niet veel kunnen doen indien de problemen in de eerste 7 levensjaren zijn ontstaan.

Overspannen en een aantal trauma voorbeelden

 1. een sterk verlangen naar waardering op het werk welke symbool staat voor de emotionele kwaliteit van de relatie met de vader (veilig? hulp vragen?)
 2. een sterk verlangen naar genegenheid binnen de relatie welke symbool staat voor de emotionele kwaliteit van relatie met moeder (veilig? steun vragen?)
 3. een scheiding van ouders welke tot een nieuwe scheiding heeft geleid met partner
 4. abortus en schuldgevoelens
 5. niet verwerkt rouwverdriet

Overspannen en lange conditionering in de jeugd

 1. de langdurige emotionele afwezigheid van de vader in de jeugd, welke voor extra bewijsdrang zorgt om te bewijzen deze vader niet nodig te hebben om op eigen benen te staan
 2. geweld uit de kinder en tienerjaren
 3. misbruik of incest in de kindertijd

Zie u graag eerdaags in mijn praktijk. U kunt hiertoe een intake afspraak maken. Zie Profiel voor meer informatie.


We hebben een FAQs pagina en een Forum. Als je aanvullende vragen hebt, vul dan het contact formulier in

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief met een thema aangaande meditatie. Je kan hiervoor inschrijven via het contact formulier


Contact en Verzekeraars

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde patienten krijgen toegang tot het Patienten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

023-7852710

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over klachten en uitdagingen in uw leven.

Contact FB Messenger

Vergoedingen

Verzekeraars vergoeden mijn behandelingen tot een maximaal bedrag per jaar - mits u aanvullend verzekerd bent. De vergoedingen hebben geen invloed op uw eigen risico en eigen bijdrage. Binnen 2 weken krijgt u het bedrag of een deel van het bedrag op uw bankrekening teruggestort.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wil zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van patienten.

Intake Gesprek

Het intake gesprek is verplicht in de complementaire zorg. Therapeuten zijn verplicht een patientendossier aan te leggen en hun verrichtingen hierin bij te houden. De tijdsduur is afhankelijk van leeftijd en ziektebeeld.

Behandelplan:

Het Behandelplan is afhankelijk van de symptomen bij uw ziektebeeld. Na afloop van het intake gesprek kan er een indicatie worden gegeven.

Life Coaching

Zie website Coaching en Retraites voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.