Holistisch Paranormale Genezer • nl

Paranormaal Genezer Jyo kan u bijstaan

Wie zijn we

Holistisch genezen

Holistisch genezen, paranormaal genezen, magnetiseren of handopleggen of welke andere naam u er ook aan wilt geven. Het maakt niet uit. Belangrijker is het resultaat dat u voor ogen hebt: beter worden. Patienten hebben in het reguliere medische circuit vaak al een aantal stappen doorlopen en zoeken een alternatieve vorm van genezen. Paranormale Genezer Jyo te Haarlem biedt die mogelijkheid. De wonderen zijn deze wereld gelukkig nog niet uit. Er is altijd kans op genezing. Iedere cel van uw lichaam wordt elke 7 jaar compleet vervangen. Dus het lichaam heeft de kracht om alles te herstellen. Het zoeken naar die weg van genezing is een kunst. Het paranormale is daarbij een handig hulpmiddel; niets meer en niets minder.

holistisch genezen haarlem

Holistisch kijken bij de Paranormale Geneeswijze

Holistisch kijken betekent het geheel in ogenschouw nemen.

Kwaliteit van emotionele relaties

Dit impliceert het leven van de patient vanaf conceptie tot nu erbij betrekken evenals de wisselwerking met grootouders, ouders, broers, zussen, partners, ex-partners en zoons of dochters.

In de emotionele relatie met ouders zit alles verborgen qua liefde in een gezin. De David Ster representeert deze aloude kennis. Het principe van vader, moeder en kind zit er in verborgen.

De hemelse driehoek representeert de relatie met de vader en de hemel met alle sterrenstelsels.

De aardse driehoek representeert de relatie met de moeder en de planeet aarde.

Vorige levens holistisch gezien niet erbij

Bij patienten vorige levens bij het geheel betrekken daar ben ik geen voorstander van. Er is immers al genoeg emotionele lading voorhanden in dit leven. Dit kan vaak een vlucht zijn om niet naar de pijn in het nu te gaan.

Waarom ouders en grootouders erbij te betrekken?

Je ouders en grootouders zijn als het ware de wortels in de aarde en brachten energie naar jouw kern. Je hebt heel veel van hen automatisch meegekregen. Ook heb je vaak dezelfde levensles als 1 van je ouders. Met 1 van de ouders botste je als kind en bij de andere zocht je troost. Je vader zet je op eigen benen en maakt je onafhankelijk en je moeder zorgt voor je. het lijken stereotypen welke je beter begrijpt zodra je naar wolwassenen kijkt welke 1 of beiden ouders hebben moeten missen.

In de meeste gevallen heeft een patient al een traject doorlopen en is de diagnose al gesteld. Deze diagnose is vereist voordat er een intakegesprek kan plaatsvinden. Dit kan zowel fysieke als emotionele klachten betreffen. Ervaringen van patienten zijn geen garantie voor uw genezingsproces.

Immers wordt uw zelfgenezend vermogen aan het werk gezet en geneest u uiteindelijk uwzelf. Op dit zelfgenezend vermogen zijn bij iedere patient andere krachtvelden aktief. Hierdoor heeft het delen van ervaringen van patienten niet veel zin. Het gaat om uw specifieke situatie en de wens van uw ziel om tot herstel te komen. In hoeverre volgt u de stem van uw ziel? In hoeverre saboteert het mentale denken uw stappen?

Wel kunt u op mijn Facebook Fanpage Paranormaal Genezer ervaringen en recenties van patienten raadplegen.

Om u een globaal beeld te schetsen, kunt u mogelijke behandelplannen nalezen en het aantal benodigde sessies raadplegen. Deze informatie is uiteraaard indicatief. Garanties kunnen nimmer worden gegeven.

Zie u graag eerdaags in mijn praktijk. U kunt hiertoe een intake afspraak maken. Zie Profiel voor meer informatie.

De laatste tijd is er een tendens waar te nemen door patienten te helpen met het herinneren van jeugtrauma's die ze heel ver weg hebben gestopt, welke hun leven in het nu volledig beheersen. Dit kan zelfs teruggaan tot traumatische ervaringen tijdens de zwangerschap. Zie voor de combinatie van paranormale therapie met coaching de website 2thepointcoach.com. In deze vorm is het nodig eerst levenspatronen te herkennen waartoe naast behandelingen ook gesprekken benodigd zijn om emotionele lading en allergische reacties op de buitenwereld te inventariseren.


We hebben een FAQ´s pagina en een Forum. Als je aanvullende vragen hebt, vul dan het contact formulier in

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief met een thema aangaande meditatie. Je kan hiervoor inschrijven via het contact formulier


Contact en Verzekeraars

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde patienten krijgen toegang tot het Patienten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

023-7852710

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over klachten en uitdagingen in uw leven.

Contact FB Messenger

Vergoedingen

Verzekeraars vergoeden mijn behandelingen tot een maximaal bedrag per jaar - mits u aanvullend verzekerd bent. De vergoedingen hebben geen invloed op uw eigen risico en eigen bijdrage. Binnen 2 weken krijgt u het bedrag of een deel van het bedrag op uw bankrekening teruggestort.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wil zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van patienten.

Intake Gesprek

Het intake gesprek is verplicht in de complementaire zorg. Therapeuten zijn verplicht een patientendossier aan te leggen en hun verrichtingen hierin bij te houden. De tijdsduur is afhankelijk van leeftijd en ziektebeeld.

Behandelplan:

Het Behandelplan is afhankelijk van de symptomen bij uw ziektebeeld. Na afloop van het intake gesprek kan er een indicatie worden gegeven.

Life Coaching

Zie website Coaching en Retraites voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.