Magnetiseur Haarlem Paranormale Genezer • nl

Magnetiseur Haarlem kan u bijstaan

magnetiseur haarlem

Magnetiseur Haarlem Bloemendaal Overveen Aerdenhout

Magnetiseur

Magnetiseur kan met strijkende bewegingen harmonie brengen. Belangrijker is het resultaat dat u voor ogen hebt: beter worden. Patienten hebben in het reguliere medische circuit vaak al een aantal stappen doorlopen en zoeken een alternatieve vorm van genezen. Magnetiseur Haarlem Jyo biedt die mogelijkheid. De wonderen zijn deze wereld gelukkig nog niet uit. Er is altijd kans op genezing. Iedere cel van uw lichaam wordt elke 7 jaar compleet vervangen. Dus het lichaam heeft de kracht om alles te herstellen. Het zoeken naar die weg van genezing is een kunst. Het paranormale is daarbij een handig hulpmiddel; niets meer en niets minder.

Wat is magnetiseren?

Magetiseren betekent uw energie richten. Net als bij een magneet met een plus en min pool. Onze orgaan klok met meridianen heeft 6 plus en 6 min polen waardoor er elke 2 uur een ander orgaan, meridiaan, endogene klier en chakra aktief is of beter gezegd overheersend aktief is. De magnetiseur werkt in op de chakras, auralichamen en punten die inwerken op de energiepunten vanuit de accupentuur.

Doordat de magnetiseur de subtiele energie waarneemt kan hij of zij energie blokkades opheffen op de eerder genoemde niveaus. De blokkades hebben vrijwel altijd een emotionele oorzaak uit het verleden. Hierdoor kunnen patienten zich dikwijls tijdens of de eerste dagen na de behandeling emotioneel labiel voelen.

Doordat de magetiseur verderaf werkt van het fysieke lichaam hebben behandelingen zowel op emoties als op de lichaamscellen een enorme impact. Zo kunnen brandwonden zeer effectief en diep gekoeld worden zonder zalf.

Toepassing van geometrie om harmonie te bewerkstelligen

Octahedron LuchtHealing Cube AardeDodecahedron EtherIcosahedron WaterTetrahedron Vuur

Bovenstaande geometrische figuren hebben de kracht om energie weer in balans te brengen en spanning op te lossen. Deze patronen zijn een subset van een scala, waaronder er ook velen zijn die de kracht hebben om bacterien en virussen te doden. In feite bevat elk regulier medicijn ook een scala aan grondstoffen, waarvan elk ook een geometrisch patroon heeft. In feite is er dus geen verschil qua essentie. Door de patronen met liefde te hanteren, werken ze sneller in op de energie en lichaamscellen dan medicijnen. En minder bijwerkingen.

Zie u graag eerdaags in mijn praktijk u kunt hiertoe een intake afspraak maken. Zie Profiel voor meer informatie.


We hebben een FAQ´s pagina en een Forum. Als je aanvullende vragen hebt, vul dan het contact formulier in

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief met een thema aangaande meditatie. Je kan hiervoor inschrijven via het contact formulier


Contact en Verzekeraars

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde patienten krijgen toegang tot het Patienten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

023-7852710

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over klachten en uitdagingen in uw leven.

Contact FB Messenger

Vergoedingen

Verzekeraars vergoeden mijn behandelingen tot een maximaal bedrag per jaar - mits u aanvullend verzekerd bent. De vergoedingen hebben geen invloed op uw eigen risico en eigen bijdrage. Binnen 2 weken krijgt u het bedrag of een deel van het bedrag op uw bankrekening teruggestort.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wil zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van patienten.

Intake Gesprek

Het intake gesprek is verplicht in de complementaire zorg. Therapeuten zijn verplicht een patientendossier aan te leggen en hun verrichtingen hierin bij te houden. De tijdsduur is afhankelijk van leeftijd en ziektebeeld.

Behandelplan:

Het Behandelplan is afhankelijk van de symptomen bij uw ziektebeeld. Na afloop van het intake gesprek kan er een indicatie worden gegeven.

Life Coaching

Zie website Coaching en Retraites voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.