Natuurgeneeskunde Haarlem • nl

Paranormaal Genezer Jyo kan u bijstaan

Wie zijn we

Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde, holistisch genezen, paranormaal genezen, magnetiseren of handopleggen of welke andere naam u er ook aan wilt geven. Het maakt niet uit. Belangrijker is het resultaat dat u voor ogen hebt: beter worden. Patienten hebben in het reguliere medische circuit vaak al een aantal stappen doorlopen en zoeken een alternatieve vorm van genezen. Paranormale Genezer Jyo te Haarlem biedt die mogelijkheid. De wonderen zijn deze wereld gelukkig nog niet uit. Er is altijd kans op genezing. Iedere cel van uw lichaam wordt elke 7 jaar compleet vervangen. Dus het lichaam heeft de kracht om alles te herstellen. Het zoeken naar die weg van genezing is een kunst. Het paranormale is daarbij een handig hulpmiddel; niets meer en niets minder.

Natuurgeneeskunde Haarlem

Natuurgeneeskunde een wikipedia definitie

Natuurgeneeskunde omvat een heel spectrum aan alternatieve geneeswijzen met een holistische benadering, waarbij patiŽnten behandeld worden op een wijze die een bepaalde notie van 'natuurlijkheid' inhoudt.

Zoals bij alle alternatieve geneeswijzen berusten de behandelingen niet op wetenschappelijk bewijs. Bij deze geneeswijze wordt het 'zelfgenezend vermogen' van het lichaam centraal gesteld en wordt ziekte gezien als een gevolg van het ophopen van afvalstoffen.

De behandeling richt zich niet op de ziekte of het zieke orgaan, maar op het creŽren van omstandigheden waarbij het lichaam zichzelf kan herstellen.

Behandelingen maken veelal gebruik van middelen die de natuur biedt, zoals licht, warmte, aarde, water, lucht en planten. Voorbeelden van gebruikte behandelingen zijn fytotherapie, bloedreinigingstherapie, ademhalingsoefeningen en massage. Ook kan een therapie gericht zijn op voeding of psychische gesteldheid.

Natuurgeneeskunde en de recente naamgeving verandering qua paranormale therapie

De paranormale geneeswijze heeft zich over de afgelopen 50 jaar veelvuldig een andere naam gegeven. Vroeger sprak met over gebedsgenezing later over handoplegging en daarna zeker 25 jaar lang over magnetiseren.

Vervolgens heeft het tientallen jaren het predikaat natuurgeneeskunde gekregen en gingen de opleidingsinstituten, zoals het voormalige HJBC te Utrecht de diploma's uitreiken als "Natuurgeneeskunde met de specialisatie paranormaal therapeut".

Ook hierin is vanaf 2015 weer een verandering gekomen en momenteel wordt de paranormale geneeswijze aangeduidt onder de naam energetische therapie in de rol van energetisch therapeut.

En is het HJBC is nu bekend onder de naam CAM instituut. CAM staat voor Complementair Aanvullende Geneeswijze.

Om die reden heb ik zelf een tweede morderne website gemaakt www.energetisch-therapeut.mobi waar u ook meer visuele informatie kan aantreffen in de vorm van de Heilige Geometrie.

Natuurgeneeskunde en de noodkreet van patienten

De naamgeving vernanderingen zijn eigenlijk niet zo belangrijk. Evenwel is het ingezet door incidenten, welke het het imago van de beroepsgroep hebben geschaad of waarvan men dacht dat dit zo was. Denk hierbij aan de gebedsgenezeres van koningin Juliana en het sterven van mevrouw Millencam in 2001 en de rol van Jomanda. Jomanda is overigens geheel vrijgesproken en leeft al jaren een teruggetrokken bestaan in Canada.

Hoe je het ook noemt het feit blijft dat patienten vaak ten einde raad zijn na vele reguliere en of alternatieve geneeswijzen geprobeerd te hebben.

Nood doet wetten breken zelfs bij de meest nuchtere en vaak ook rationele patienten. Patienten weten dan altijd via de geesteswereld gestuurd hun weg te vinden naar een paranormaal genezer.

Er zijn natuurlijk nog een scale aan andere therapie vormen, welke ook onder de noemer natuurgeneeskunde geschaad kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bioresonatie, iroscopie, accupentuur, kruidengeneeskunde en lichttherapie. Het zelfde geldt voor energetische therapie. Ook hier zijn een groot aantal therapien en massage vormen welke over ons energetisch lichaam en onze vitaliteit gaan. De Chineze geneeswijze met haar meridianen en orgaanklok is daar een goed voorbeeld van.

Dit is ook de reden dat ik zelf een voorstander ben om de rol en het mooiste beroep van de wereld "Paranormaal Genezer" in ere te herstellen. Het is voor het publiek direct duidelijk wat de specialisatie is. Wellicht past de rol "Genezend Medium" nog beter bij de huidige tijdsgeest.

Welkom in mijn praktijk AuraCare

In de meeste gevallen heeft een patient al een traject doorlopen en is de diagnose al gesteld. Deze diagnose is vereist voordat er een intakegesprek kan plaatsvinden. Dit kan zowel fysieke als emotionele klachten betreffen. Ervaringen van patienten zijn geen garantie voor uw genezingsproces.

Immers wordt uw zelfgenezend vermogen aan het werk gezet en geneest u uiteindelijk uwzelf. Op dit zelfgenezend vermogen zijn bij iedere patient andere krachtvelden aktief. Hierdoor heeft het delen van ervaringen van patienten niet veel zin. Het gaat om uw specifieke situatie en de wens van uw ziel om tot herstel te komen. In hoeverre volgt u de stem van uw ziel? In hoeverre saboteert het mentale denken uw stappen?

Wel kunt u op mijn Facebook Fanpage Paranormaal Genezer ervaringen en recenties van patienten raadplegen.

Zie u graag eerdaags in mijn natuurgeneeskunde praktijk te Haarlem. U kunt hiertoe een intake afspraak maken. Zie Profiel voor meer informatie.


We hebben een FAQīs pagina en een Forum. Als je aanvullende vragen hebt, vul dan het contact formulier in

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief met een thema aangaande meditatie. Je kan hiervoor inschrijven via het contact formulier


Contact en Verzekeraars

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde patienten krijgen toegang tot het Patienten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

023-7852710

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over klachten en uitdagingen in uw leven.

Contact FB Messenger

Vergoedingen

Verzekeraars vergoeden mijn behandelingen tot een maximaal bedrag per jaar - mits u aanvullend verzekerd bent. De vergoedingen hebben geen invloed op uw eigen risico en eigen bijdrage. Binnen 2 weken krijgt u het bedrag of een deel van het bedrag op uw bankrekening teruggestort.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wil zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van patienten.

Intake Gesprek

Het intake gesprek is verplicht in de complementaire zorg. Therapeuten zijn verplicht een patientendossier aan te leggen en hun verrichtingen hierin bij te houden. De tijdsduur is afhankelijk van leeftijd en ziektebeeld.

Behandelplan:

Het Behandelplan is afhankelijk van de symptomen bij uw ziektebeeld. Na afloop van het intake gesprek kan er een indicatie worden gegeven.

Life Coaching

Zie website Coaching en Retraites voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.