Paranormale Genezer • nl

Paranormale Genezer Jyo kan u bijstaan

paranormale genezer

Paranormale Genezer Haarlem

Paranormale Genezer Haarlem

Een Paranormale Genezer kan paranormaal genezen, magnetiseren of handopleggen of welke andere naam u er ook aan wilt geven. Belangrijker is het resultaat dat u voor ogen hebt: beter worden. Patienten hebben in het reguliere medische circuit vaak al een aantal stappen doorlopen en zoeken een alternatieve vorm van genezen. Paranormale Genezer te Haarlem biedt die mogelijkheid. De garantie op genezing kan niet worden gegeven dit is afhankelijk van velen factoren. Toch is er altijd kans op genezing. Iedere cel van uw lichaam wordt elke 7 jaar compleet vervangen. Harmonische energie gaat dwars door uw lichaam heen en doordringt energie die niet in balans is en voor symptomen van ziektenbeelden zorgt. Het zoeken naar uw verkrampte energie en de emotionele blokkades daarachter is een kunst. Het paranormale is daarbij een handig hulpmiddel; niets meer en niets minder.

Jyo

De 2 belangrijkste principes vanuit de Tibetaanse Hoogste Yoga Tantra zijn blind vertrouwen en voorstellingsvermogen. Door de jaren heen heb ik steeds meer gerealiseerd dat deze 2 principes tezamen met liefde het fundament zijn voor het bereiken van resultaten met spirituele genezing. Nederig blijven terwijl onverklaarbare en magische genezingen plaatsvinden is tevens een niet onbelangrijk feit. De spiritueel genezer is namelijk zeer afhankelijk van het goddelijke aspect in zijn werk en zodra hij of zij denkt het allemaal zelf te kunnen dan is men meer met status bezig i.p.v. met liefde mensen helpen.

Mijn naam is Jyotisha en ben geboren op 27 maart 1964. Ben vader van een zoon die in 2001 is geboren en woon sinds 2000 samen met Linda.

Immuum Systeem Studie

Heb me van 1999 tot 2009 verdiept in de kennis van het immuunsysteem en alle andere energievelden om het menselijke lichaam. Hiertoe is een diepgaande spirituele studie nodig. De Tibetaanse Vajrayana, Flower of Life en Kabbalah zijn de belangrijkste inspiratiebronnen geweest. Je concentratie en voorstellingsvermogen vergroten staan hierbij centraal. Eigenlijk is het een studie van het zelf, waardoor je andere mensen beter kan helpen. Geef ook workshops om immuum systeem te versterken. Voor bepaalde groepen patienten kan het volgen van 1 of 2 workshops van 2,5 dag en dagelijks de meditatie te beoefenen veel baat hebben.

Praktijk open en opleiding

In 1992 heb ik een praktijk geopend in Haarlem en parallel een 2 jaar durende opleiding gevolgd bij de Nederlandse Vereniging voor Paranormale Genezers. (NFPN) Hoe richt je je praktijk in, wanneer behandel je en wanneer niet, hoe stel je een behandelplan vast, wat vertel je de mensen, welke verwachtingen schep je, hoe ziet de reguliere zorg eruit, hoe werk je samen met de reguliere artsen en de kennis van de anatomie van het lichaam etc.

In Juni 2014 heb ik de HBO opleiding Paranormaal Therapeut afgerond aan het HJBC te Utrecht. Ook heb ik het HBO diploma Medische Basiskennis in mijn bezit gekregen. Naast het voldoen aan allerlei eisen qua praktijkinrichting, praktijkvoering en bijscholing zijn deze twee diploma's tegenwoordig vereisten om je als therapeut aan te sluiten bij een beroepsorganisatie. Het aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie is een vereiste voor verzekeringsmaatschappijen om voor patienten die aanvullend verzekerd zijn de behandelingen (deels) te vergoeden. Ben nu dus al klaar voor de toekomst.

Kijk s.v.p. ook op de Facebook fanpage paranormaal genezer voor het laatste nieuws in deze en wat clienten persoonlijk vertellen over hun ervaringen.

Bijdrage leveren aan opheffen van verdriet op de planeet

geluk

Werken met liefde vanuit mijn hart voor de patient en tegelijkertijd je natuurtalent gebruiken is eigenlijk het mooiste wat er is. Patienten een shift zien maken en weer sterk in het leven zien staan geeft een enorme voldoening.


We hebben een FAQ´s pagina en een Forum. Als je aanvullende vragen hebt, vul dan het contact formulier in

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief met een thema aangaande meditatie. Je kan hiervoor inschrijven via het contact formulier


Contact en Verzekeraars

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde patienten krijgen toegang tot het Patienten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

023-7852710

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over klachten en uitdagingen in uw leven.

Contact FB Messenger

Vergoedingen

Verzekeraars vergoeden mijn behandelingen tot een maximaal bedrag per jaar - mits u aanvullend verzekerd bent. De vergoedingen hebben geen invloed op uw eigen risico en eigen bijdrage. Binnen 2 weken krijgt u het bedrag of een deel van het bedrag op uw bankrekening teruggestort.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wil zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van patienten.

Intake Gesprek

Het intake gesprek is verplicht in de complementaire zorg. Therapeuten zijn verplicht een patientendossier aan te leggen en hun verrichtingen hierin bij te houden. De tijdsduur is afhankelijk van leeftijd en ziektebeeld.

Behandelplan:

Het Behandelplan is afhankelijk van de symptomen bij uw ziektebeeld. Na afloop van het intake gesprek kan er een indicatie worden gegeven.

Life Coaching

Zie website Coaching en Retraites voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.