Meteen naar de inhoud
Home » Paranormaal Genezer

Paranormaal Genezer

Eigen bijdrage aan herstel

De kans op genezing hangt voor een groot deel van jezelf af.  Ben je boos op het feit dat het ongemak of het ziektebeeld je is overkomen? Dan stuurt de client meestal geen liefde naar het ziek geraakte orgaan en de cellen. Er blijft dan verkramping aanwezig op die plek. Dit kan de genezing in de weg staan. Dit geldt ook voor vragen omtrent de zingeving van het leven. Iemand die die vraag stelt leeft niet intens.  In feite is er een afstand met iets, een onzichtbare kracht of als u het God, The One Spirit of de Boeddha wilt noemen kan dat ook. Juist deze verbinding met uw organen, cellen en deze alles doordringende liefdevolle scheppende kracht is nodig voor herstel van de harmonie.

Je hebt zelf een zeer krachtig zelf-genezend vermogen. Deze kan je activeren met dankbaarheid, hart-verbinding, orgaan-verbinding en cel-verbinding. Dit is de verbinding met de “goddelijke blauwdruk”. Deze staat hieronder afgebeeld.

innerlijk licht geometrie
De energetisch blauwdruk

Wat doet een paranormaal therapeut?

Om het genezingsproces enigszins te begrijpen dienen patiënten eerst open te staan voor het bestaan van subtiele energielichamen en kanalen. Om die reden geef ik hier een korte uiteenzetting alvorens een aantal spirituele genezingstechnieken te beschrijven.

De kunst van het paranormaal genezen is ten eerste een kwestie van bewust waarnemen. Ten tweede van ervaring opdoen met uiteenlopende symptomen van ziektebeelden. Het behandelen door een paranormaal genezer vergt nagenoeg geen inspanning, aangezien je meer een doorgeef luik bent. Steeds meer mensen zoeken hun heil bij een paranormaal genezer. In die zin is het eigenlijk een hype aan het worden. Belangrijk is dat een reguliere arts al een diagnose heeft gesteld.

Patienten hebben in het reguliere medische circuit vaak al een aantal stappen doorlopen. Ten einde raad zoeken een alternatieve vorm van genezen. De garantie op genezing kan niet worden gegeven dit is afhankelijk van velen factoren. Toch is er altijd kans op genezing. Iedere cel van jouw lichaam wordt elke 7 jaar compleet vervangen.

Harmonische energie gaat dwars door jouw lichaam heen. Deze doordringt energie welke niet in balans is en voor symptomen van ziektebeelden zorgt. Het zoeken naar jouw verkrampte energie en de emotionele blokkades daarachter is een kunst. Het paranormale is daarbij een handig hulpmiddel; niets meer en niets minder.

Hoe werkt paranormale genezing?

We leven allemaal in energievelden zoals hier beneden aangeduid. Voor mensen die verder spiritueel zijn ontwikkeld zijn de bollen veel groter en kunnen ze kilometers ver uitstrekken.

energie bollen
energie bollen

De energiebollen hebben structuren – mannelijke vormen – die de vrouwelijke bollen stevig ondersteunen. Enkele voorbeelden tref je hieronder aan:

lucht element
lucht element
vuur element
vuur element
water element
water element
ruimte element
ruimte element
aarde element
aarde element

Bovenstaande geometrische patronen vertegenwoordigen respectievelijk aarde, water, vuur, lucht en ether energie. Dit zijn de 5 basis energievelden die jouw lichaam doordringen en omhullen. Voor meer informatie lees verder over de constructie van de Levensbloem.

Zo zijn alle huidklachten en allergische reacties allemaal verbonden met een verstoring van de lucht energie. Door behandeling op energieniveau – verder weg van het fysieke lichaam – wordt het genezen in feite gemakkelijker. Bovendien worden allerlei kleine varianten van ziektebeelden met eenzelfde aanpak behandeld.

De reguliere geneeskunde werkt overigens indirect ook met deze geometrische basis patronen. Elke grondstof in medicijnen kent een geometrisch patroon. Deze vorm brengt een harmonische reactie teweeg. Dit kan voor een medicijn via opname in jouw bloedbaan of als zalf via de huid.

Alle hoeken en lijnen van deze mannelijke vormen worden tijdens een healing uitgelijnd. Deze uitlijning heeft een zeer sterke uitwerking op de fysieke, emotionele en mentale gezondheidstoestand van patiënten. Al onze cellen hebben deze vormen binnen in zich en groeien ook via deze patronen. Zodra zich symptomen van ziektebeelden manifesteren dan raken de geometrische vormen misvormd. De vorm is in zijn geheel ingestort, of de lijnen en hoeken zijn niet meer recht.

Waarnemen van energie kanalen door de paranormaal genezer

Naast de geometrische vormen hebben we ook energie kanalen. Deze kanalen worden beschreven in oude teksten en worden nadis genoemd. Onderstaand treft je 2 grafische voorstellingen aan van deze energiekanalen. De eerste beschrijft het 13 chakra systeem (zie boeken over de Heilige Geometrie de Ancient Secret Flower of Life, Volume II)

paranormaal genezen 5 kanalen
paranormaal genezen 5 kanalen

De tweede figuur beschrijft heel duidelijk de 22 Tree of Life kanalen weer. (Zie boeken en videos Heilige Geometrie Medicine for 21st Century by Keith Mason). Deze hebben een connectie met de endogene klieren die de hormonen produceren. Om hormoon gerelateerde symptomen van ziekten te transformeren is het noodzakelijk deze nadis te bestuderen. Het is het onderwerp waar naar mijn verwachting de alternatieve en reguliere geneeskunde als eerste elkaar treffen en gaan samenwerken.

paranormaal genezen energie kanalen
paranormaal genezen energie kanalen

In werkelijkheid is het allemaal nog veel complexer en is alles op de diepere lagen verbonden met draaibewegingen van de Heilige Geometrie. In oude Boeddhistische teksten splitst de nadi bij het hart van 8 naar 24 naar 72 naar 72.000 levensenergie- en lichtkanalen. De spiritueel genezer brengt hier balans in. 

Verwijderen entiteiten door paranormaal genezer

Een van de eerste acties tijdens een intake is controleren of er zich in een patiënten 1 of meer entiteiten bevinden. Deze zitten gevangen, zijn boos, of zijn verveeld. Er zijn gradaties van deze entiteiten. De meest onschuldige zijn lifters. Toch brengen deze wisselende stemmingen op gang. Deze willen graag terug naar de meer harmonische dimensie waar ze vandaan komen.

In de meeste gevallen komen ze het energie systeem van een client binnen via overmatig alcohol & drugs gebruik of dominante sm spellen. Ook kan het gebeuren door sex met partners welke entiteiten in zich hebben. Je aura lagen staan in deze situaties erg open waardoor de entiteiten (geesten zonder lichaam) makkelijk naar binnen komen.

Nadat alles is uitgewerkt dan sluiten je aura lagen zich af en de entiteiten zitten opgesloten. Deze opgesloten entiteiten zijn de oorzaak van vele ziekten en in het bijzonder kanker. Hun boosheid creëert een explosieve energie welke onze celdeling compleet in de war brengt. Deze verwarring lijdt tot tumoren. De entiteiten bevinden zich in andere dimensies binnen onze organen. Als je vaak last hebt van snelle stemmingswisselingen dan is het noodzakelijk je te laten onderzoeken. Zie ook ervaringen paranormale geneeswijze en kijk bij entiteiten. 

Balanceren geometrische vormen tijdens paranormale genezing

Een van de eerste dingen is het verifiëren of de verschillende geometrische vormen in goede conditie zijn. Deze bevinden zich zowel binnen ons lichaam als om ons lichaam heen. De meeste personen zien deze vormen niet. Het is het meest subtiele niveau van aura lezen t.b.v. medische doeleinden. De vaardigheid ontwikkelt zich van het zien van witte energie om levende wezens tot kleuren rondom levende wezens tot aan uiteindelijk het waarnemen van een totale set van geometrische figuren.

Verwijderen blokkades in kanalen met paranormale genezing

Blokkades dienen te worden verwijderd en nieuwe harmonische energie dient te worden toegevoegd om nieuwe blokkades te voorkomen. Blokkades komen voor in de kosmische en aardse energiekanalen. Afhankelijk van de situatie kan je kou of warmte ervaren tijdens de behandeling. Aardse energie is warm en kosmische energie is koud.

Door in jouw lichaam spiritueel te kijken en geometrische figuren waar te nemen wordt de spirituele genezing compleet en stabiel. Dit is een gave van een paranormaal genezer. Het is als het ware een ingebouwde MRI Scanner welke video opnames maakt in het lichaam.

Paranormaal Therapeut Heemstede Regio Haarlem

Paranormaal Therapeut online in het Nederlands en in het Engels. En face2face voor intake gesprek en optioneel goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Of op afstand. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp.

Samengevat de wonderen zijn deze wereld gelukkig nog niet uit. Er is altijd kans op genezing. Dan is het wel zaak om aanvang te maken met een behandelplan. Elke cel van uw lichaam wordt elke 7 jaar compleet vervangen. Dus het lichaam heeft de kracht om alles te herstellen. Het zoeken naar die weg van spirituele genezing is een kunst. Het opvolgen van de tips en de juiste houding bespoedigen de werking van jouw zelf-genezend vermogen. Deze een zet geven, beoefen je als paranormaal genezer.