paranormalegenezer.nl

Energetische therapie voor gezondheid en persoonlijke ontwikkeling

paranormaal genezer logo
Bel ons

023-7852710

Alternatieve genezer of alternatief genezer

Alternatieve genezer of een alternatief genezer is heden ten dage een complementaire zorgverlener. Het is het antwoord op de vraag: alternatieve geneeswijzen wat is dat? Een aanvulling op de reguliere zorgverleners. De tijdsgeest zit mee en uit een CBS onderzoek van 2018 zijn interessante conclusies te trekken. De alternatieve geneeswijzen betekenis in de maatschappij wordt steeds groter. Het puzzelwoorden boek noemt alternatieve voorbeelden zoals strijker, genezend medium, homeopaat, iriscopist en magnetiseur. Magnetiseren is een oud woord voor de paranormale geneeswijze. En strijker is weer een alternatief woord voor magnetiseur.

Alternatieve Genezer : bewandelen van levenspad
bewandelen van levenspad

Alternatieve genezer acceptatie

Uit het CBS onderzoek zijn vier belangrijke conclusies te trekken:

  1. Bijna tweederde van de volwassenen heeft een voorkeur voor de reguliere geneeskunde.
  2. Bijna 25% van de volwassenen waardeert de alternatieve geneeskunde en de gewone geneeskunde als gelijkwaardig.
  3. Ongeveer 80 procent vindt dat alternatieve genezers over een diploma dienen te beschikken en dat adequaat onderzoek naar de resultaten van behandelingen belangrijk is. 
  4. 27% van de vrouwen en 20% van de mannen vinden alternatieve genezing even waardevol als reguliere geneeswijzen.  

Implicaties van onderzoek voor focus cliënten voorlichting

Inmiddels staat 1/3 van alle Nederlanders open voor de alternatief genezer. En bovendien is de waardering van de personen welke daadwerkelijk alternatieve genezers bezoeken positief. Om die reden kies ik voor de focus qua voorlichting op deze 1/3 van de Nederlanders te richten. Uit jarenlange ervaring blijkt keer op keer dat er sterke overtuigingen in de weg zitten bij 2/3 van de Nederlanders. Het heeft geen zin om hen te overtuigen over de meerwaarde van een behandelplan.

Het enige wat ik kan doen als alternatieve genezer is cliënten vragen aanbevelingen te schrijven voor op de website. Zie paranormale geneeswijze ervaringen van klanten en hun bevindingen over de resultaten van “mij” als alternatief genezer. En te wachten opdat de collectieve bewustzijn groei welke het percentage vanzelf verder opschroeft naar 50%. Wat natuurlijk hierbij niet helpt is de tegenovergesteld beweging van de zorgverzekeraars om flink te snijden in de alternatieve geneeswijzen vergoeding. Dit in het geval van een aanvullende zorgverzekering. Zie hiertoe Aanvullende Verzekerd?

Implicaties van onderzoek voor praktijkhouding

Het blijkt dat het beleid van de beroepsverenigingen in het complementaire veld aansluit op de wens dat de ondervraagden vinden dat er diploma’s behaald dienen te worden. Momenteel dien je zowel te beschikken over een HBO diploma als over een medische basiskennis op HBO niveau. Ander kan je jezelf niet aansluiten bij een beroepsvereniging. Dit laatste is weer een voorwaarde om als alternatief genezer actief te zijn om je in te kunnen inschrijven bij de voor de WKKGZ wet verplichte tuchtrecht instanties. Door de nieuwe wet en toezicht op beroepsverenigingen is er borging van de erkende alternatieve geneeswijzen.

spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste
spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste

Graag zie ik je tegemoet in 1 van mijn alternatieve genezers praktijken. Lees meer over een behandelplan paranormaal genezer. Dit kan zijn fysiek of online. Als genezer biedt ik ook online in het Nederlands en in het Engels diensten aan. Voor een face2face intake gesprek is de praktijk goed bereikbaar in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Vervolg sessies kunnen op afstand of fysiek in de praktijk. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor paranormaal genezen, strijken of magnetiseren slechts andere woorden voor alternatief genezer of alternatieve genezer.